Tegels Woerden

Breedijk tegels & badkamers is uw tegelwinkel op 15min. van Woerden! Ruime showroom, Groot assortiment vloer- en wandtegels, Gratis 3D ontwerp, Eigen tegelzetters, Persoonlijk advies,  Ontzorgen van A tot Z.   

Vloertegels

Vloertegels en zijn er in vele verschillende soorten en maten. In onze showroom laten wij u graag alle mogelijkheden zien. 

 

Creëer een warme sfeer met de "houtlook" vloertegels of een industriële uitstraling met "betonlook" vloertegels. Of ga voor een strakke moderne uitstraling met groot formaat vloertegels. 

 

Een tegelvloer in de woonkamer, keuken, hal of op de slaapkamer? Dit geeft elke ruimte zijn eigen karakter. Eventueel in samenwerking met vloerverwarming geniet u van de meest comfortabele manier van verwarmen. Onze adviseurs vertellen u graag wat er mogelijk is.

Wandtegels

Wandtegels in de badkamer, toilet of de keuken? De sfeer in deze ruimtes wordt voor een groot deel bepaald door de wandtegels. Daarom is het van belang hier een zorgvuldige keuze in te maken.

 

Wandtegels zijn er in vele soorten, maten en kleuren te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan mozaïek, steenstrips, tegelstroken, patroon tegels of de veel gebruikte gerectificeerde wandtegels. Of kies voor eenheid en verwerk de vloertegel ook op een deel van de wanden. 

 

In onze showroom laten wij u de vele mogelijkheden zien en geven u hier graag advies over. 

Tegelwerk aanbrengen is vakwerk

Het betegelen van vloeren en wanden is heel nauwkeurig werk. Om een mooi resultaat te krijgen is het belangrijk dat de tegels worden geplaatst door vakmensen. Onze tegelzetters hebben veel ervaring en zorgen voor een vakkundige plaatsing van het tegelwerk. 


U bent van harte welkom in de showroom om inspiratie op te doen. Voor informatie over de mogelijkheden staan onze adviseurs voor u klaar.