De onderstaande projecten zijn door ons gerealiseerd:

Met recht een chique badkamer! Hier hebben wij de vloer en een deel van de wanden betegeld met een 60x120cm marmer-look tegel. De inloopdouche is gerealiseerd door een glaswand met matzwarte kaders. De kranen zijn in de kleur koper.

Wat gelijk opvalt in deze badkamer is de blauwe visgraat wand. Daarnaast hebben wij een voorzetwand met 2 nissen en inbouwkranen geplaatst. In deze luxe badkamer is gekozen voor een semi-vrijstaand bad en een mooi groot badkamermeubel van 140cm met een spiegel in de organische vorm. Door de hoge kast naast het meubel hebben deze klanten voldoende opbergruimte. De vlakke radiator in samenwerking met de elektrische vloerverwarming zorgt voor een heerlijke temperatuur en comfort in de badkamer.

Deze badkamer en toilet hebben wij compleet vernieuwd. Er is hier gekozen voor een combinatie van tegelwerk en betonstuc. Het mooie vrijstaande bad en de nissen met verlichting geven de ruimte een luxe uitstraling.

Deze badkamer hebben we voorzien van een visgraat betegelde wand met daarop een strak badmeubel met gunmetal kranen. De vloer en de rest van de wanden zijn betegeld met een betonlook vloertegel van 60x120cm. De luxe ruime inloopdouche is voorzien met een regendouche in gunmatal.

In Alphen aan den Rijn hebben wij deze badkamer en toilet gerenoveerd. Het zwarte sanitair in combinatie met de grijze tegels geven deze ruimtes een warme en stoere uitstraling. Door een stuk uit de slaapkamer toe te voegen aan de badkamer, is er een ruime doucheruimte ontstaan. Ook hebben wij een verlaagd plafond geplaatst met spots en boven het ligbad een koof met ledverlichting.

In Nieuwkoop hebben wij deze vloertegels gelegd. De woonkamer is voorzien van een visgraat tegelvloer met een band rondom. In de aansluitende woonkeuken en hal hebben wij een hardsteen-look tegel gelegd.

Bij voetbalvereniging NSV'46 hebben wij de toiletgroepen betegeld.

In deze badkamer is er gekozen voor een visgraat wand, wat direct de eyecatcher is van de ruimte. Door dit te combineren met een houtlook vloertegel en een rustige witte wandtegel ontstaat er een moderne badkamer. Daarnaast is er hier gekozen voor mat zwart sanitair.

Deze toilet ruimtes hebben wij onlangs mogen realiseren!

In deze nieuwbouwwoning hebben wij de gehele begane grond betegeld met een mooie 60x120cm betonlook vloertegel.

In deze badkamer hebben wij een ruime inloopdouche gemaakt met inbouwkranen en inbouw nissen. Achter het bad, in de douche en op de inbouwreservoir is er gekozen voor een speels 10x10cm tegel.

In Kudelstaart hebben wij deze badkamer geïnstalleerd. Deze ruime badkamer bevat het allemaal, een ruim hoekbad, douche met zitje, groot badkamermeubel, toilet en opberg schappen. De vloer is voorzien van een warme houtlook tegel en de wanden met een licht grijze tegel. Door op verschillende plekken de zwarte hexagon tegels te plaatsen ontstaat er een speels effect in de badkamer. 

Deze moderne en stoere badkamer hebben wij mogen maken voor klanten uit Noorden. Er is hier gekozen voor groot formaat tegels te combineren met kleine wandtegels. De mat zwarte douchecabine in combinatie met de marmer-look wandtegels zorgt voor de industriële uitstraling. Verder is er een badkamermeubel met opbouw waskommen en inbouwkranen geplaatst. Ook is er een systeemplafond met spotjes geplaatst.

Hier hebben wij een vloerverwarmingssysteem geplaatst en de vloer afgewerkt met een natuurstenen travertin vloer.

Deze badkamer in Ter Aar hebben wij voorzien van een complete renovatie. Er is hier een grijze tegel geplaatst in combinatie met een decortegel die rondom door de badkamer loopt. Er is gekozen voor rvs inbouwkranen, rvs inbouwnis en een rvs radiator. Het badkamermeubel van 120cm met twee opbouw waskommen en een hoge kast, zorgt voor veel opbergruimte. Voor nooit meer koude voeten, is er een elektrische vloerverwarming geplaatst.

In deze woning in Ter Aar hebben wij een keramische natuursteen look vloertegel gelegd. Ook is er een bijpassende tegelplint geplaatst. Daarnaast hebben wij ook de toilet vernieuwd. De toilet heeft op de achterwand mix stroken gekregen uit dezelfde serie als de vloertegel.

In Noorden hebben wij deze badkamer en toilet geïnstalleerd. Hier is gekozen voor een ruime douchecabine met regendouche en een semi-vrijstaand ligbad. Door de vloertegels door te trekken op de wand onder het raam en het inbouwreservoir, wordt er een eenheid in het tegelwerk gecreëerd.  Het plafond is verlaagd, gestuct en voorzien van spotjes.

Hier een kleine impressie van een twee toiletten die wij hebben gemaakt en twee keukenwanden die wij hebben betegeld.

Wij hebben onderstaande badkamer in Alphen aan den Rijn mogen plaatsen. De badkamer heeft een ruime inloopdouche. De toilet ombouw hebben we gecombineerd met een nis waar vervolgens maatwerk planken in zijn geplaatst. Deze zijn in dezelfde kleur als het badkamermeubel om een mooi geheel te houden. Door deze ombouw te betegelen met mix stroken in de kleur van de vloertegel, krijg je een echte blikvanger in de badkamer.

In Zevenhoven hebben wij deze mooie vloer gelegd op de gehele begane grond. Om het helemaal af te maken, zijn er rondom tegelplinten geplaatst.

In Mijdrecht hebben wij onderstaande badkamer geplaatst. Op de wanden is een marmer-look vloertegel geplaatst en op de vloer een hout-look vloertegel. Het ruime badkamermeubel heeft een hardstenen wastafel met daarnaast een hoge kast.

In Nieuwkoop hebben wij in deze 2 onder 1 kap woning de badkamer en 2 toiletten mogen realiseren. De badkamer is met een ruime inloopdouche, ligbad, badmeubel van maar liefst 180cm breed, inbouwnis en verlaagd plafond met spotjes, van alle gemakken voorzien. Er is hier gekozen voor de combinatie van houtlook vloertegels, natuursteen strips en mat zwart sanitair/accessoires. Hierdoor hebben de ruimtes een moderne en toch warme uitstraling gekregen.

In deze vrijstaande woning in het nieuwbouw project de Verwondering in Nieuwveen hebben wij deze 2 badkamers en 2 toiletten mogen maken. Een badkamer met de marmerlook tegels en zwart sanitair, een badkamer met natuursteenlook tegels en visgraat tegelwerk en dat in combinatie met een vrijstaand bad en zwart sanitair en de twee toiletten in verschillende stylen.

In Noorden hebben wij deze badkamer en toilet gerenoveerd. De ruimtes zijn in dezelfde style met de houtlook vloertegels die achter de toiletten terug komen. Zowel in de badkamer als de toilet is er gekozen voor inbouwkranen en in de doucheruimte is een Sunshower geplaatst.

Deze strakke badkamer hebben wij mogen maken voor klanten uit Alphen aan den Rijn. De vloer en de wanden in de douchehoek zijn betegeld, de rest van de wanden en het plafond zijn gestukt en voorzien van watervaste latex. We hebben een werkblad gemaakt voor de waskommen en hieronder nog planken voor wat opbergruimte. Hierboven hangt een maatwerk spiegel van maar liefst 200cm breedte met opbouw lampen. De doucheruimte heeft een luxe douchemengkraan met regendouche en in de wand is een rvs nis gemaakt.

In Alphen aan den Rijn hebben wij deze houtlook vloertegels gelegd. Deze 30x120cm vloertegel is op de gehele begane grond gelegd. In combinatie met vloerverwarming genieten deze klanten van een heerlijke verwarming van de woning.

Deze badkamer in Alphen aan den Rijn hebben wij compleet vernieuwd. De badkamer is drempelloos en heeft een schuifdeur combinatie waardoor de ruimte rolstoelvriendelijk te noemen is.

Op park Beau Rivage in Zevenhoven hebben wij deze vrijstaande woning betegeld met een 80x80cm hardsteenlook vloertegel.

Voor klanten in Noorden hebben wij deze badkamer mogen renoveren. Er is gekozen voor een ruime inloopdouche met regendouche en een nisje. De vloertegels zijn doorgetrokken achter het toilet en in het douchedeel.

Voor klanten uit Nieuwkoop hebben vloerverwarming ingefreesd in de cementdekvloer en daarna de vloer betegeld met houtlook vloertegels. Deze zijn gelegd in de woonkamer, keuken, hal en trapkast.

Deze moderne badkamer is van alle gemakken voorzien. Wij hebben de ruimte met 1 meter uitgebreid waardoor er een ruime badkamer is ontstaan. De badkamer heeft een ruime inloopdouche met moderne inbouwkranen, een meubel met inbouwkranen en opbouw waskommen, en een mooi design toilet. We hebben er ook een verlaagd plafond in gemaakt met ledspotjes en een grote handdoekradiator geplaatst. 

In Berkel en Rodenrijs hebben wij deze woning betegeld met houtlook vloertegels. Natuurlijk is ook hier weer een vloerverwarming aangebracht.

In Noorden hebben wij deze badkamer en toilet gerenoveerd. Door mix stroken te gebruiken is er een speels effect gecreëerd in het tegelwerk. Er is hier gekozen voor een bad met schuine hoek om de ruimte optimaal te kunnen benutten en toch een ligbad te kunnen plaatsen. Zowel de badkamer als het toilet is voorzien van elektrische vloerverwarming en een systeemplafond met ledspots. 

Wij hebben deze badkamer in Nieuwkoop compleet gerenoveerd. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche met regendouche, een modern badkamermeubel, design toilet, handdoek radiator, systeemplafond met led spotjes en een nisje met verlichting. Kortom een badkamer die van alle gemakken is voorzien.

In Noorden hebben wij deze vrijstaande villa voorzien van een houtlook tegelvloer. Deze vloer met een oppervlakte van 120m² loopt door op de gehele begane grond.

In Alphen aan den Rijn hebben wij deze tegelvloer geplaatst. Deze natuursteen-look vloertegel heeft een formaat van 40x80cm. De vloer is compleet gemaakt met tegelplinten van dezelfde tegel. Deze tegelvloer is door het hele huis door gelegd. 

Op de Zuidhoek in Nieuwkoop hebben wij deze bijzondere badkamer en toilet gemaakt. Op de wanden zijn tegels verwerkt van maar liefst 60x120cm! De hoogglans tegels met een doorlopend patroon in samenwerking met zwart sanitair geven deze badkamer en toilet een luxe uitstraling.  

In deze vrijstaande villa in Ter Aar hebben wij de gehele begane grond van maar liefst 140m² voorzien van deze houtlook vloertegel. 

Deze badkamer in Nieuwkoop hebben wij compleet vernieuwd.

In deze nieuwbouw woning in Nieuwkoop hebben we een beton-look vloertegel gelegd op de gehele begane grond. Ook zijn alle ruimtes voorzien van tegelplinten.

Bij deze klanten uit Noorden hebben wij deze badkamer en toilet gerenoveerd. 

In De Hoef hebben wij deze houtlook vloertegels gelegd.

Badkamer in Noorden compleet gerenoveerd.

Voor klanten uit Nieuwkoop hebben wij de nieuwbouw woning betegeld met deze houtlook vloertegels.

Op de Zuidhoek in Nieuwkoop hebben wij deze twee badkamers betegeld.

Op project Zuidhoek in Nieuwkoop in deze vrijstaande villa hebben we de gehele begane grond betegeld met een 40x80cm antraciet vloertegel.

In een appartementen complex in Nieuwkoop hebben wij deze badkamer en toilet gemaakt.

In deze split level woning in Alphen aan den Rijn hebben wij de vloer betegeld met deze houtlook vloertegel.

Deze badkamer in Noorden hebben wij compleet gerenoveerd.

In Woerden hebben wij dit appartement betegeld met deze natuursteenlook vloertegels.

In Nieuwkoop hebben wij deze badkamer en toilet geïnstalleerd. 

In Gasterij de Milandhof in Zegveld hebben wij een feestzaal betegeld. De wand is voorzien van natuursteen steenstrips en de vloer is betegeld met een houtlook vloertegel. Ook hebben wij hier de toilet units betegeld.

In het Noordse Dorp hebben wij deze badkamer volledig gerenoveerd.

In Zegveld hebben wij deze keukenvloer en hal betegeld.

Voor klanten in Ter Aar hebben wij deze badkamer en toilet compleet gerenoveerd. 

Deze woning in Nieuwkoop hebben we betegeld met houtlook vloertegels van 160cm lang.

Hieronder ziet u enkele door ons gerealiseerde toilet ruimtes in verschillende stylen.