De onderstaande projecten zijn door ons gerealiseerd:

Deze moderne badkamer is van alle gemakken voorzien. Wij hebben de ruimte met 1 meter uitgebreid waardoor er een ruime badkamer is ontstaan. De badkamer heeft een ruime inloopdouche met moderne inbouwkranen, een meubel met inbouwkranen en opbouw waskommen, en een mooi design toilet. We hebben er ook een verlaagd plafond in gemaakt met ledspotjes en een grote handdoekradiator geplaatst. 

In Noorden hebben wij deze badkamer en toilet gerenoveerd. Door mix stroken te gebruiken is er een speels effect gecreëerd in het tegelwerk. Er is hier gekozen voor een bad met schuine hoek om de ruimte optimaal te kunnen benutten en toch een ligbad te kunnen plaatsen. Zowel de badkamer als het toilet is voorzien van elektrische vloerverwarming en een systeemplafond met ledspots. 

Wij hebben deze badkamer in Nieuwkoop compleet gerenoveerd. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche met regendouche, een modern badkamermeubel, design toilet, handdoek radiator, systeemplafond met led spotjes en een nisje met verlichting. Kortom een badkamer die van alle gemakken is voorzien.

In Alphen aan den Rijn hebben wij deze tegelvloer geplaatst. Deze natuursteen-look vloertegel heeft een formaat van 40x80cm. De vloer is compleet gemaakt met tegelplinten van dezelfde tegel. Deze tegelvloer is door het hele huis door gelegd. 

Op de Zuidhoek in Nieuwkoop hebben wij deze bijzondere badkamer en toilet gemaakt. Op de wanden zijn tegels verwerkt van maar liefst 60x120cm! De hoogglans tegels met een doorlopend patroon in samenwerking met zwart sanitair geven deze badkamer en toilet een luxe uitstraling.  

In deze vrijstaande villa in Ter Aar hebben wij de gehele begane grond van maar liefst 140m² voorzien van deze houtlook vloertegel. 

Deze badkamer in Nieuwkoop hebben wij compleet vernieuwd.

In deze nieuwbouw woning in Nieuwkoop hebben we een beton-look vloertegel gelegd op de gehele begane grond. Ook zijn alle ruimtes voorzien van tegelplinten.

Bij deze klanten uit Noorden hebben wij deze badkamer en toilet gerenoveerd. 

In De Hoef hebben wij deze houtlook vloertegels gelegd.

Badkamer in Noorden compleet gerenoveerd.

Voor klanten uit Nieuwkoop hebben wij de nieuwbouw woning betegeld met deze houtlook vloertegels.

Op de Zuidhoek in Nieuwkoop hebben wij deze twee badkamers betegeld.

Op project Zuidhoek in Nieuwkoop in deze vrijstaande villa hebben we de gehele begane grond betegeld met een 40x80cm antraciet vloertegel.

In een appartementen complex in Nieuwkoop hebben wij deze badkamer en toilet gemaakt.

In deze split level woning in Alphen aan den Rijn hebben wij de vloer betegeld met deze houtlook vloertegel.

Deze badkamer in Noorden hebben wij compleet gerenoveerd.

In Woerden hebben wij dit appartement betegeld met deze natuursteenlook vloertegels.

In Nieuwkoop hebben wij deze badkamer en toilet geïnstalleerd. 

In Gasterij de Milandhof in Zegveld hebben wij een feestzaal betegeld. De wand is voorzien van natuursteen steenstrips en de vloer is betegeld met een houtlook vloertegel. Ook hebben wij hier de toilet units betegeld.

In het Noordse Dorp hebben wij deze badkamer volledig gerenoveerd.

In Zegveld hebben wij deze keukenvloer en hal betegeld.

Voor klanten in Ter Aar hebben wij deze badkamer en toilet compleet gerenoveerd. 

Deze woning in Nieuwkoop hebben we betegeld met houtlook vloertegels van 160cm lang.

Hieronder ziet u enkele door ons gerealiseerde toilet ruimtes in verschillende stylen.