Badkamers

Alles voor de nieuwe badkamer vindt u bij Breedijk Tegels. Wij bieden voor de badkamer het complete pakket aan.  Van advies en ontwerp tot installatie! 

 

Ontspannen in een badkamer ingericht naar uw wensen? Wij denken graag met u mee en laten u zien hoe u de ruimte optimaal benut. We bepalen samen met u de uitstraling. Geven advies in praktische zaken en hebben aandacht voor de details. 

 

Wij hebben een ruime keuze aan tegels, badkamermeubels, kranen, radiatoren, baden, toiletten, douchecabines en accessoires. Op basis van uw wensen maken we passende invulling voor u.

3d badkamer ontwerp

Benieuwd hoe uw nieuwe badkamer eruit gaat zien? Met onze 3d planner ontwerpen wij uw droombadkamer.

 

In een persoonlijk adviesgesprek bespreken wij uw voorkeur voor tegels, sanitair en accessoires en passen deze toe in de ruimte. En zorgen zo voor een indeling en ontwerp wat aan al uw wensen voldoet.

 

Met dit fotorealistische 3d ontwerp maakt u alvast een virtuele wandeling door uw nieuwe badkamer.

Montage

Bij ons kunt u de complete verbouwing van de badkamer onderbrengen. Van het uitbreken van de oude badkamer tot het installeren van de nieuwe badkamer!

 

Sloop werkzaamheden, installatiewerk, stukadoorswerk, elektra en tegelwerk. Alle werkzaamheden uitgevoerd door onze eigen werknemers en vertrouwde vakmensen.

 

Complete installatie door Breedijk Tegels zorgt ervoor dat u nog jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe badkamer. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom eens langs in de showroom of vraag een vrijblijvende offerte aan.