Levertijden: De gemiddelde levertijd van Breedijk Tegels is 1 week. Sommige actie artikelen en staandaard artikelen kunnen eerder of zelfs uit voorraad geleverd worden. Voor sanitair artikelen geldt een gemiddelde levertijd van ca. 1 week. Neem voor actuele levertijden even contact met ons op.

Retourneren: Klanten kunnen de bestelling binnen 14 dagen na levering kosteloos retour sturen. Alleen de verzendkosten van de retourzending zijn voor de klant. De producten dienen onbeschadigd en in de originele verpakking retour worden gestuurd.  

De verzendkosten:                                                                                                    

Pakket 0-10kg € 6.50                 

Pakket 10-30kg € 12.75

Orders boven de 30kg of met grote afmeting € 65.00. Bestellingen worden op begane grond tot eerste drempel geleverd.

Voor klanten binnen een straal van 20km van Noorden gelden andere bezorgkosten, neem hiervoor, voor uw bestelling eerst even contact met ons op! Orders boven de € 150,-  worden gratis bezorgd in heel nederland met uitzondering van de waddeneilanden. 

Wilt u de bestelling afhalen? Voor het afhalen van uw tegels kunt u terrecht bij onze showroom en magazijn aan de Simon van Capelweg 31i in Noorden(zuid-holland).

Betalingsmogelijkheden: iDEAL, Creditcard, Vooruitbetaling, Contant of Pinnen in de winkel.

Mocht er door wat voor reden dan ook een langere levertijd op uw bestelling zitten dan nemen wij altijd contact met u op. Heeft u vragen over levertijden of een bestelling neem gerust contact met ons op:
service@breedijktegels.nl
0172-408212