Levertijden: Onze voorraad artikelen worden na uw bestelling direct ingepland en klaargemaakt voor verzending vanuit ons centrale magazijn. Deze zullen dus binnen enkele dagen bij u geleverd worden. De gemiddelde levertijd van Breedijk Tegels is 4 tot 8 werkdagen. Bij de artikelen in de webshop wordt de levertijd vermeld. Wilt u een exacte levertijd opvragen of een order inplannen, neem even contact met ons op.

Retourneren: Klanten kunnen de bestelling binnen 14 dagen na levering kosteloos retour sturen. Alleen de verzendkosten van de retourzending zijn voor de klant. De producten dienen onbeschadigd en in de originele verpakking retour worden gestuurd.  

De verzendkosten       

Bestellingen tot € 200,- hebben bezorgkosten van € 75, - incl. Btw. Bestellingen worden op begane grond tot eerste drempel geleverd. Op de dag/tijdstip van levering dient er ten alle tijden iemand aanwezig te zijn voor ontvangst. 

Voor klanten binnen een straal van 20km van Noorden gelden andere bezorgkosten, neem hiervoor, voor uw bestelling eerst even contact met ons op! Orders boven de € 200,-  worden gratis bezorgd in heel nederland met uitzondering van de waddeneilanden. 

Wilt u de bestelling afhalen? Voor het afhalen van uw tegels kunt u terrecht bij onze showroom en magazijn aan de Simon van Capelweg 31i in Noorden(zuid-holland).

Betalingsmogelijkheden: iDEAL, Creditcard, Vooruitbetaling, Contant of Pinnen in de winkel.

Mocht er door wat voor reden dan ook een langere levertijd op uw bestelling zitten dan nemen wij altijd contact met u op. Heeft u vragen over levertijden of een bestelling neem gerust contact met ons op:
service@breedijktegels.nl
0172-408212